My forms are getting cut off in Google Chrome browser

  • Profile Image
    techservicesnj
    Asked on December 05, 2016 at 11:45 AM

    We have noticed that our forms are getting cutoff in Google Chrome browser. Can you please get me in the right direction? Perhaps some CSS magic? Please view the below links in Chrome...

    http://www.techservicesnj.com/contact-us/request-for-quote/  

     

    http://www.techservicesnj.com/contact-us/ 

     

    Best,

    Jeff MacDougall

  • Profile Image
    Kiran
    Answered on December 05, 2016 at 12:25 PM

    It looks like the height of the form is resetting on the embedded code. Could you try re-embedding the form using iframe embed code? Please see the guide below that can help you in getting the iframe embed code for your forms.

    https://www.jotform.com/help/148-Getting-the-form-iFrame-code 

    Please get back to us if the issue still persists after embedding the form using Iframe embed code. We will be happy to assist you further. 

  • Profile Image
    techservicesnj
    Answered on December 05, 2016 at 02:40 PM

    With the "Embed" method, it did not show up at all. I Am even using the Wordpress Jotform plugin and that does not look correct in Internet Explorer 11

  • Profile Image
    Kiran
    Answered on December 05, 2016 at 03:50 PM

    Since you are using WordPress, the default Javascript embed should work without any issue.

    Also, please make sure that you disable the form embed plugin to avoid any conflicts. Please give it a try and get back to us if the issue still persists. We will be happy to assist you further. 

  • Profile Image
    techservicesnj
    Answered on December 07, 2016 at 07:41 AM

    Hello there. Thank you for the suggestion. I have done as you have suggested with the same result. I have DISABLED the Jotform plugin and simply pasted the EMBED code into the page. It form is still cut off in Chrome browser

     

     

    Thank you for your efforts

     

    -Jeff

  • Profile Image
    Kiran
    Answered on December 07, 2016 at 08:53 AM

    It looks like there is an issue with the iframe CSS code in the template used. Please try using the following embed code to check if the form is displayed correctly.

    <iframe id="JotFormIFrame-32686143797871" onload="window.parent.scrollTo(0,0)" allowtransparency="true" src="https://form.jotform.com/32686143797871" frameborder="0" style="width:100%; height:539px; border:none;" scrolling="no"> </iframe> 

     

    Also, please let us know the form embed plugin which is disabled now in your web site?