I still have the problem of displacement of a field 

  • Profile Image
    tctrust
    Asked on December 11, 2016 at 12:43 PM

    I still have the problem of displacement of a field

     

  • Profile Image
    BDAVID
    Answered on December 11, 2016 at 01:06 PM

    That happens because of a field called "spacer2"

    You will not see it in the edit mode of your form, because it is hidden through CSS:

    You also have some conditions that force it to show:

    If you do not need that field, do the following:

    1) Remove the code that hides it from the Inject CSS area:

    #id_191 {

       visibility: hidden !important;

       height: 1px;

       margin-top: 0px;

       margin-bottom: 0px;

       padding-top: 0px;

       padding-bottom: 0px;

    }

    2) Delete it from your form.

     

    3) The position the fields in this order:

    Result:

    Let us know if you need more help.

  • Profile Image
    tctrust
    Answered on December 11, 2016 at 01:18 PM

    Dear, please review what have preferred your collegas in another post.

    https://www.jotform.com/answers/1004833-2-column-layout-Aligning-the-form-fields#27

    Your method does not work. Because returns the error that we talked about.

     

  • Profile Image
    BDAVID
    Answered on December 11, 2016 at 02:05 PM

    I see, only change the order then, see my example: https://form.jotform.com/63455379825973 

    Result, test my form here: https://form.jotform.com/63455379825973 

    Let us know if you need more help.

     

     

  • Profile Image
    tctrust
    Answered on December 11, 2016 at 02:10 PM

    Dear, in your example I see all right. That is what I have to do I?

    I've tried your first intrusion and have responded because it doesn't work.

  • Profile Image
    BDAVID
    Answered on December 11, 2016 at 03:30 PM

    I have fixed it in your form now: https://form.jotformeu.com/63397067377368 

    Let us know if you need more help.

  • Profile Image
    tctrust
    Answered on December 11, 2016 at 03:50 PM

    but no changes have not been in my form. It remains the same.

  • Profile Image
    tctrust
    Answered on December 11, 2016 at 03:53 PM

    arranged. Thank you

  • Profile Image
    BDAVID
    Answered on December 11, 2016 at 04:54 PM

    You are welcome! Open a new thread if you need anything else, we will be glad to assist you.

  • Profile Image
    tctrust
    Answered on December 14, 2016 at 06:58 PM

    I am with the same problem but in another form.

    https://form.jotformeu.com/63476602584361

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on December 14, 2016 at 10:37 PM

    Inject this CSS codes on that form, this should correct it.

    li#id_9 {

        position: relative;

        right: 60px;

        float: right;

    }

    li#id_10 {

        clear: both;

    }

    Guide: http://www.jotform.com/help/117-How-to-Inject-Custom-CSS-Codes

    Hope this helps!

  • Profile Image
    tctrust
    Answered on December 15, 2016 at 03:43 AM

    ok, thank you