I made changes to my form and recopied the embed code onto my site but the changes are not being shown. Why?

  • Profile Image
    yamigushi
    Asked on May 24, 2012 at 11:15 PM
  • Profile Image
    abajan
    Answered on May 24, 2012 at 11:21 PM

    In all likelyhood, changing the first part of the form's URL in the embed code from http://form... to http://www... will solve the problem. Please let us know if this solution works.

  • Profile Image
    dweems4
    Answered on May 24, 2012 at 11:51 PM

    I am having the same problem! my form will not update.

  • Profile Image
    abajan
    Answered on May 24, 2012 at 11:52 PM

    Have you tried the solution I suggested to the other user?

  • Profile Image
    dweems4
    Answered on May 24, 2012 at 11:54 PM

    Will that solution change the original link to the form? I have already
    sent links to the form for the people that I need to use it?

  • Profile Image
    dweems4
    Answered on May 24, 2012 at 11:56 PM

    Tried it and it works, but too bad since I already have been using the
    original web link to send to clients for registration.

  • Profile Image
    abajan
    Answered on May 25, 2012 at 12:03 AM

    Unfortunately, the only way around this is to send each of them the updated link. If the original link you had shared was a web page containing an embedded form, it would simply have been a matter of updating the URL in the said iFrame.

    Our apologies for the inconvenience caused.

  • Profile Image
    dweems4
    Answered on May 25, 2012 at 12:04 AM

    Ok, Thanks.

  • Profile Image
    thdf
    Answered on May 25, 2012 at 01:42 PM

    Our form is not updating either and adding 'www.' simply breaks the embed. See forum post here - http://www.jotform.com/answers/102540-Injected-CSS-is-not-updating?updatemessage=10732640770

  • Profile Image
    abajan
    Answered on May 25, 2012 at 07:53 PM

    @thdf

    I checked the related thread and  from what you've stated there, the problem appears to have been resolved. Is this correct? (We don't have time stamps on this forum - only date stamps. So, it's hard to follow the timeline of posts.)

  • Profile Image
    dweems4
    Answered on May 26, 2012 at 01:08 AM

    The problem seem to be resolved. My form is updating properly now.