The check boxes in my form aren't working. People can check the boxes, but the email I receive doesn't indicate that they have done so.

  • Profile Image
    rickarcher
    Asked on January 04, 2017 at 01:48 PM
    The check boxes in my form aren't working. People can check the boxes, but the email I receive doesn't indicate that they have done so.
  • Profile Image
    Nik_C
    Answered on January 04, 2017 at 03:59 PM

    Hello Rick,

    I was able to replicate this problem.

    Please allow me some time to check this for you and I'll get back to you.

    Thank you!

  • Profile Image
    rickarcher
    Answered on January 04, 2017 at 04:20 PM

    It looks like you may have fixed it, because the test emails that you did had checkbox items listed. I'll test again.

  • Profile Image
    rickarcher
    Answered on January 04, 2017 at 04:24 PM

    I did a test and checked one item in the left column and one in the right. Only the one in the right showed up in the email I received.

  • Profile Image
    Nik_C
    Answered on January 04, 2017 at 05:54 PM

    Hello Rick, 

    Thank you for getting back with this information.

    This could be due to email setup. I did some changes and run some tests, I see that email had those fields included.

    Please check and let us know how it works for you.

    Thank you!

  • Profile Image
    rickarcher
    Answered on January 04, 2017 at 06:57 PM

    It seems to be working now. Thanks. You guys are great.

  • Profile Image
    rickarcher
    Answered on January 04, 2017 at 07:04 PM

    Interesting. I just did a test. For some reason I get the email with the form data at rick@searchsummit.com as well as rick@batgap.com. The former doesn't show the checkbox items; the latter does. I guess I can just ignore rick@searchsummit.com.

  • Profile Image
    Chriistian
    Answered on January 05, 2017 at 12:53 AM

    You have 2 notifications and 1 autoresponder on your form. My colleague applied the changes to one of the notifications (recipient rick@batgap.com) so you can see the checkbox there. I have now also applied the changes to the 2nd notification and the autoresponder so the checkboxes should appear there successfully.

    Please check on your end to confirm.
    Regards.