Form Builder looks different when compared with the Form Preview

  • Profile Image
    OnePayroll
    Asked on January 10, 2017 at 05:48 AM

    Hi I have created this form:

    https://form.jotformeu.com/63323852709358

    but when publish the form only a former version of this form is shown in my brower. I also tried using in another browser to see if caching was the problem. 

    I also tried to duplicate the form to https://form.jotformeu.com/70092386013349 but then I get the error: "Form not found This form has been deleted by the owner. Try contacting the owner of this form." 

    What could be wrong here?

    Kind regards

    Pieter

     

  • Profile Image
    Jim_R
    Answered on January 10, 2017 at 06:26 AM

    When publish the form only a former version of this form is shown in my brower. I also tried using in another browser to see if caching was the problem. 

    I checked your form and found no difference with how it looked like on the Form Builder compared with the Preview. If you could share us a screenshot of the differences, or at least point us which fields are different, we'll surely appreciate it.

    Complete guide: How-to-add-screenshots-images-to-questions-in-support-forum 

    I also tried to duplicate the form to https://form.jotformeu.com/70092386013349 but then I get the error: "Form not found This form has been deleted by the owner. Try contacting the owner of this form."

    I failed to see any difference with the original form:

    https://form.jotform.com/63323852709358

    VS the cloned form:

    https://form.jotform.com/70092386013349

    They look exactly alike and from this, we can safely deduce you managed to clone the form properly.

    In case we misunderstood your question, just get back to us with a bit more info and a clearer description so we can better assist you.