Changes being made to 'TEXT' box are not holding

  • Profile Image
    LW_Supagas
    Asked on January 23, 2017 at 08:44 PM

    I am currently using the Jotform 4.0 and the form is not holding the changes made to the 'TEXT' boxes.

    Images are being deleted from with in the text box however they are fine when uploaded using the 'Image' option.

    All formatting that is applied is being lost

    Any 'links' added to the text is lost.

  • Profile Image
    Chriistian
    Answered on January 24, 2017 at 01:37 AM

    Hi,

    I'm currently checking your form. Please allow me sometime to further investigate. I'll get back once I've found solution.

    Regards

  • Profile Image
    Chriistian
    Answered on January 24, 2017 at 01:51 AM

    Hi again,

     

    Images are being deleted from with in the text box however they are fine when uploaded using the 'Image' option.

    Any 'links' added to the text is lost.

    I checked your form in an IE browser, but the link and images are still there. Please see the animation below:

     

     

    I am currently using the Jotform 4.0 and the form is not holding the changes made to the 'TEXT' boxes.

    All formatting that is applied is being lost

     

    You can view your form history and can revert back to the version to bring back the the old changes.

    Please see this guide: How to view form revision history

     

    Furthermore, I have already cleared your form's cache, can you please check your form if it works?

     If you need further assistance, please let us know.

  • Profile Image
    LW_Supagas
    Answered on January 24, 2017 at 02:45 AM
    They are there because I have not re-entered the edit option of the field. If I enter back into that field all formatting and links are deleted.
    I have to make sure that when I enter in data that it is perfect otherwise I need to enter back in again and make all my formatting changes.
    When building the form the formatting is working on the user interface however it is not replicated on the form builder.
    User view
    [cid:image002.jpg@01D2766B.18572BF0]
    Builder view
    [cid:image003.jpg@01D2766B.18572BF0]
    Luke Wilson
    Training Manager
    [cid:image001.jpg@01D2766A.F512D9F0]
    D: 02 8788 4460 M: 0405 113 726 F: 02 8788 4445
    5 Benson Road, Ingleburn NSW 2565
    E: Lukewilson@supagas.net.au
    W: www.supagas.net.au
    Please consider the environment before printing this e-mail.
    ...
  • Profile Image
    Chriistian
    Answered on January 24, 2017 at 03:56 AM

    Hi,

    It seems that the screenshot you have uploaded from the email did not reach the Support Forum. In order for us to view the images uploaded, please follow the instructions in this guide: How to add screenshots/images to questions to the support forum

    Regards

  • Profile Image
    LW_Supagas
    Answered on January 24, 2017 at 04:45 AM
    So now, after I explained the issue to you, someone has entered into my form and muddled with the 'text' sections. This has caused all areas to lose formatting. JotForm staff, if your software is gltichy and having problems please do not make it worse by undoing all the hard work I had to do to work around the glitchy system!
    Regards
    Luke Wilson
    Training Manager
    D: 02 8788 4460
    M: 0405 113 726
    F: 02 8788 4445
    5 Benson Road, Ingleburn NSW 2565
    E: Lukewilson@supagas.net.au
    W: www.supagas.net.au
    ----- Reply message -----
    ...
  • Profile Image
    Chriistian
    Answered on January 24, 2017 at 05:13 AM

    Apologies for the inconvenience this has caused you. Rest assured that we do not make changes to any forms of JotForm users unless we have your permissions.

    To better assist you, can you please upload again your screenshots? Your previous screenshots did not reach the forum. Please follow the instructions in this guide: How to add screenshots/images to questions to the support forum

    Regards.