I Get An Error While Creatin A New Clone

  • Profile Image
    Fieel
    Asked on January 24, 2017 at 12:46 PM

    Hello.

     

    I just created an account and my first form which is the reason why i created the account.

     

    Every time i try to create a new one/clone i always get this error. Nothing seems to fix it.

     

    This is my form:  https://form.jotformeu.com/70235383406351

    Form not found
    This form has been deleted by the owner. 
    Try contacting the owner of this form
  • Profile Image
    Fieel
    Answered on January 24, 2017 at 01:15 PM

    Now the page is completely blank 

  • Profile Image
    Fieel
    Answered on January 24, 2017 at 02:33 PM

    Hours passed and the page is still blank. And look at me, thinking i'd have a form up in 5 mins to send out to people ahah.

     

     

    ...

  • Profile Image
    Mike
    Answered on January 24, 2017 at 04:39 PM

    We are sorry for the inconveniences. The issue was caused by a delay between datacenters on our side.

    Please re-check the form now.

    If you need any further assistance, please let us know.

  • Profile Image
    Dominique
    Answered on April 03, 2017 at 12:20 PM

    HI Fieel

     

    I have the same problem - solution:

    delete the eu by your link. https://form.jotform.com/70235383406351

     

    ON my sites it is working now - i don't understand why jotform administrators doesn't know this problem !!

     

    greetings

  • Profile Image
    BJoanna
    Answered on April 03, 2017 at 02:09 PM

    @Dominique 

    I have moved your question to separate thread and we will provide you an answer there shortly.

    https://www.jotform.com/answers/1110049