The PDF link in Notification Emails only working for 1 user

  • Profile Image
    BRContact
    Asked on January 25, 2017 at 08:37 AM

    Hi,

     

    I work in a shared office and I am the only one who is able to follow the PDF link in notification emails.

    All other users get "404 Page you are looking for could not be found".

    Any help would be appreciated.

     

    Drew

     

  • Profile Image
    amy
    Answered on January 25, 2017 at 09:52 AM

    Hi Drew,

    When I inspected your account, I found that you have enabled the option "Require login to view uploaded files".

    This option blocks the other users to display the submission's uploads if they don't log in the account. 

    Please go to your account's settings and disable this option. 

    If your problem persists, please let us know. 

    Kindest Regards.

    Thank you. 

  • Profile Image
    BRContact
    Answered on January 26, 2017 at 04:39 AM

    Thank you for that.

     

    However I'd like to point out that that option is not visible from my explorer view, as per below.

     

    Is this to do with the settings my end?

     

  • Profile Image
    liyam
    Answered on January 26, 2017 at 05:44 AM

    Coming from your screenshot, it appears to be cut-off. 

    Anyhow, I see that you have managed also to uncheck the checkbox and the log-in requirement to view the upload files are now disabled. 

    If in case you continue to experience issues with your file access, please let us know.

    Thanks.

  • Profile Image
    BRContact
    Answered on January 26, 2017 at 06:07 AM

    Yes I was just able to catch the very top of the check box, I have no idea what the text says as there is no option to scroll this area up. That also goes the same for the area above "Form builder"

     

    Again thanks for showing me what the problem was but do you have any idea as to why my view of this page is restricted as shown?

  • Profile Image
    BJoanna
    Answered on January 26, 2017 at 06:30 AM

    I have checked account settings page of your account, but I was not able to replicate mentioned issue. 

    From screenshot you provided it seems that you are using Internet Explorer. Please try to use some other browser. 

    Also can you please confirm that your issue with the PDF link was resolved?

  • Profile Image
    BRContact
    Answered on January 26, 2017 at 08:07 AM

    Yes I am using IE, (this is out of my control) and

    Yes the issue is resolved.

    Thanks again,

    Drew