Part Of The Selection In The Dropdown Form Field Is Hidden

  • Profile Image
    AdminRSCM
    Asked on January 25, 2017 at 12:27 PM
    in the dropdown form field i have on this form, when you select an answer, part of the selection is hidden- how can i move over that selected answer in the form box?
  • Profile Image
    BJoanna
    Answered on January 25, 2017 at 12:41 PM

    Are you referring to this? 

    Selected answer is cut off because of the padding that is set for that field. 

    To resolve this issue add this CSS code to the bottom of your existing code:

    .form-dropdown {

        padding-right:0!important;

    }

    How to Inject Custom CSS Codes

    After that selected option will be shown like this.

    Here is my demo form: https://form.jotform.com/70244566911961 

    Feel free to clone it.

    Hope this will help. Let us know if you need further assistance. 

  • Profile Image
    AdminRSCM
    Answered on January 25, 2017 at 01:19 PM

    hmm, that did not fix my form. Notice the word Google

  • Profile Image
    BJoanna
    Answered on January 25, 2017 at 01:38 PM

    I have inspected CSS code inside of your form, but I did not found CSS code I provided you. Did you removed that code? 

    It also seems that you have changed this line of code.

    You have changed 38 to 0. Please change it back to 38. and then add code that I previously provided you at he bottom of existing code.

    You can also clone my form to your account. 

    https://form.jotform.com/70244566911961 

    https://www.jotform.com/help/42-How-to-Clone-an-Existing-Form-from-a-URL 

    Let us know if you need further assistance. 

  • Profile Image
    AdminRSCM
    Answered on January 25, 2017 at 02:22 PM

    i added the css back to my form and still not working. the screenshot here is from your sample form- with the problem

  • Profile Image
    BJoanna
    Answered on January 25, 2017 at 02:24 PM

    Both forms are working correctly on my end.

    It seems that we are using different browsers. I am using Google Chrome.

     

    Which one are you using?

  • Profile Image
    AdminRSCM
    Answered on January 25, 2017 at 03:11 PM

    hmm- i am using google chrome also. I checked other browsers and I still see the issue

  • Profile Image
    AdminRSCM
    Answered on January 25, 2017 at 03:12 PM

    maybe it's cached >

  • Profile Image
    Mike_G
    Answered on January 25, 2017 at 04:23 PM

    I have checked your form http://www.jotform.us/form/61265087330149 and I'm not seeing the issue you described above.

    Google Chrome

    Mozilla Firefox

     

     

    Internet Explorer 11

    Microsoft Edge

    Base on your last reply, I can only assume that the issue is no longer visible on your end also and you found out that it is just a cache issue, correct?

    If, in any case, my assumption is wrong and the issue still occurs please feel free to contact us again anytime.

    Thank you.