If you delete   the link gets disabled.

  • Profile Image
    Addy
    Asked on February 03, 2017 at 01:32 PM
    If you delete   the link gets disabled.
  • Profile Image
    Nik_C
    Answered on February 03, 2017 at 01:40 PM

    Hello Addy,

    Please give us more information about the problem you have and we'll be glad to assist you.

    Thank you!

  • Profile Image
    egsgroup
    Answered on February 28, 2017 at 11:47 AM

    Hi ,

     
    Hope you're doing great!

    Please refer a support link below:
     
    I want to insert a help tool tip in form
    https://form.jotform.me/egsgroup/online-application-form


    I'm unable to insert in Enter friendly name do it . so that the help tip tool displays not at bottom, instead it should display besides (* Mandatory field) of Enter friendly name with Blue color Help tip tool

    (Example : http://form.jotform.us/form/42655918472161)

     

    Can you please look into this..

  • Profile Image
    Kiran
    Answered on February 28, 2017 at 02:02 PM

    I understand that you want to display a question mark image and to display the hint text when it is clicked. Is that correct? 

    It looks the HTML tags in the field label is not working as mentioned in the other thread. Let me forward the issue to our backend team to take a look. If there is any update in this regard, you'll be posted here.

    Alternatively, you may consider using the Text field on the form and insert the HTML code provided.

    Then align the Text field to display beside the field label by injecting some custom code as below:

    #id_3 {

        position : absolute;

        top : -10px;

        left : 50px;

    }

    Where #id_3 is the Text field inserted with the HTML code. However, it is required to add multiple Text fields and align them properly on the form. Please take a look at the form below with the above workaround. 

    https://form.jotform.com/70584917981975

    Thank you! 

  • Profile Image
    Kiran
    Answered on February 28, 2017 at 02:10 PM

    Ok. I found that the old version of form builder is able to work the HTML tags in the field label. Please try inserting the HTML code in the field properties which should be working fine.

     

    I have updated the form provided in my earlier post. Please give it a try on your form and get back to us if you need any further assistance. We will be happy to assist.