My submissions are not showing up on testing

  • Profile Image
    tracyboen
    Asked on February 08, 2017 at 12:58 PM

    This is a new account and I imported 2 forms from an old URL. I have copied and pasted the new embed codes, and I get the Thank you screen, but the submissions don't show up in my JotForm account. Any thoughts?

     

    Here is the page: http://taomchi.com/contact.html

  • Profile Image
    BJoanna
    Answered on February 08, 2017 at 02:12 PM

    Form that is embedded on webpage you provided is form than is created on account of my college Jan. Those forms were shared with you on this thread: https://www.jotform.com/answers/1054790 

    You have to clone them on your account, by following steps form this guide:

    How to Clone an Existing Form from a URL

    When you clone them you will need to embed your cloned form instead of the form that is created on my colleagues account. 

    You have two form son your account:

    http://www.jotform.us/form/70374893515160 

    http://www.jotform.us/form/70374009146149 

    If you want to embed one of those two forms on your webpage you will need to remove embed code of my collages  form and add new code of your form.  

    Adding a Form to a Web Page

    Hope this will help. Let us know if you need further assistance. 

  • Profile Image
    tracyboen
    Answered on February 09, 2017 at 08:11 AM

    For some reason, even though I copied and pasted the new embed code...the old was still showing up. Thank you.

  • Profile Image
    Mike_G
    Answered on February 09, 2017 at 09:10 AM

    I have checked your website and I already see one of your forms that was mentioned by my colleague, BJoanna, above.

    I see that form in your account. Can you try to clear your browser's cache/data and reload your form again, please?

    Thank you.