Stripe: Forms are disconnecting even when integration has been successfully completed.

  • Profile Image
    isaiahhouse
    Asked on February 21, 2017 at 12:21 PM

    I can login at Stripe.com with no problem, but cannot connect from the authorization section of the Bill pay and Donate forms on the Jotform account of andy.ayers@isaiah-house.org. I have two-factor authorization turned on. Could that be causing the problem?

  • Profile Image
    Kevin_G
    Answered on February 21, 2017 at 01:50 PM

    I have enabled the two-factor authentication on my Stripe account as well just to test the same way as you and I found it works, I was able to log in and integrate my form with Stripe. 

    When you're integrating your form do you receive any message? 

    I have clicked on the connect with Stripe button and got the pop-up to integrate, you could try to log in on the Stripe dashboard directly and then integrate your form, since your session has been already started you should not log in and simply complete the integration instead. 

    You could also provide us more details about the issue, for example, if it gets stuck on certain point or if you find any error in the web console. 

    These keyboard shortcuts will help you to get it: 

    Google Chrome:

    Mac: Command + Option + J

    Windows: Control + Shift + J

     

    Firefox:

    Windows: Ctrl+Shift+K

    Mac: Command+Option+K

    This guide will help you to upload a screenshot of the web console: How-to-add-screenshots-images-to-questions-in-support-forum

    We will wait for your response. 

  • Profile Image
    isaiahhouse
    Answered on February 27, 2017 at 04:38 PM

    Got his error from the console:

    Warning: unreachable code after return statement (Firefox)

    Apparently, it won't let me upload screenshots. But one is of the Doante form connected and the other is one minute later, not connected.

  • Profile Image
    isaiahhouse
    Answered on February 27, 2017 at 04:52 PM

    To answer you're previous question, I can login and connect to Stripe most times, but a few seconds later it disconnects again.

  • Profile Image
    Kevin_G
    Answered on February 27, 2017 at 06:33 PM

    I have checked one of my forms and noticed it keeps connected with Stripe, but I've set my integration as test mode, I noticed in your form http://www.jotform.us/form/70215504449149 the integration is not connected at the moment. 

    I will forward this thread to our second level so our developers can further investigate the issue, we will update you regarding this as soon as possible. 

     

  • Profile Image
    omur
    Answered on March 01, 2017 at 07:04 AM

    Hello isaiahhouse,

    Thank you very much for taking the time to write us.

    I noticed that you're connecting Stripe but right after the connection is established you're closing the wizard. This causes your settings to be not saved.

    Please press the "Continue" button after you've established the connection. 

    If this does not work, please write us.

    Thank you