Autoresponder email: Image links are broken in Autoresponder Email

  • Profile Image
    adminvalle
    Asked on February 21, 2017 at 02:02 PM

    The images I have been using in autoesponder emails suddenly stopped working. They are shown as an image link broken.

    I have checked the source code, and noticed that an image link typed like this:

    img src="https://www.jotform.com/uploads/adminvalle/form_files/logo2.223.png

    appears like this:

    img src="../../../uploads/adminvalle/form_files/logo2.386.png

    So I retyped the link, then saved. But the result is the same and the link is changed again

    Please some advice.

  • Profile Image
    BJoanna
    Answered on February 21, 2017 at 02:42 PM

    Considering that you did not provided ID of your form, I have used image link you provided in my sample form and I was able to replicate mentioned issue. I have also tried with different image, but image is always broken inside of email that I received. 

    I will escalate this issue to our developers and we will inform you via this thread once this issue is resolved. 

  • Profile Image
    erhan
    Answered on February 23, 2017 at 07:24 AM

    Hello,

    This problem is solved. However you need to save your emails again to see it working.

    Best.

  • Profile Image
    Scott
    Answered on February 23, 2017 at 11:14 AM

    Hey Adminvalle,

    Like Erhan said, it is fixed now. BUT you need to add the mentioned images again and then save your email templates. This way the directory will be corrected and the images will show upon your emails.

    Let us know if you ever need anything else,

    Cheers!