Form didn't submit

  • Profile Image
    missuniverse
    Asked on June 18, 2012 at 12:29 AM

    Hai

    We running this form at https://www.facebook.com/MissUniverseMalaysia/app_190322544333196

    But we didn't get any result start from early of June after a few result we get in May.

    So we try use that form from to check any error regarding this form that we use.

    Went we submit that form, it's take a few second and the result we get is "The connection was reset, The connection to the server was reset while the page was loading." from the browser.

    Can u check what the problem that we facing right now. We already check it twice

    Thank u.

  • Profile Image
    jonathan
    Answered on June 18, 2012 at 04:16 AM

    Hi,

    Can you please confirm if the issue persist?

    I tested the form and was able to get a submission through.

     

  • Profile Image
    NeilVicente
    Answered on June 18, 2012 at 04:40 AM

    @missuniverse

    I tested the form too and I was able to submit without any problems.

    But we didn't get any result start from early of June after a few result we get in May.

    Could it be possible that nobody tried to register in June?

    Went we submit that form, it's take a few second and the result we get is "The connection was reset, The connection to the server was reset while the page was loading." from the browser.

    I was unable to replicate the problem you described, so this is most likely a problem with your network connection. If the same thing happened to would-be applicants, surely they would have sent you complaints, no? Or did they?