My Forms are not Updating on the website

  • Profile Image
    BGGRAPHICS
    Asked on June 19, 2012 at 12:58 PM

    I've got several JotForms on several websites that seem to update just fine, although they've been embedded.

    I'm now using Adobe's website software called "MUSE" that has us using iFrame to embed the forms and they don't update.

    I've cleared the cache memory and even restarted the browser, but we're still seeing the same thing. I had another form on this website that seemed to take more than a day to update. 

    Please advise. Thanks!

  • Profile Image
    BGGRAPHICS
    Answered on June 19, 2012 at 01:01 PM

    I'll try changing from form.jotformpro.... to www.jotformpro.....

     

    WHY is this happening??

  • Profile Image
    Goldo
    Answered on June 19, 2012 at 01:07 PM

    It could be a caching issue and switching from http://form.jotform to http://www.jotform is a good start.

    Other thing is that if you've embedded the form using iFrame then you would need to grab a fresh embed code everytime you make changes with the form.

  • Profile Image
    pinoytech
    Answered on June 19, 2012 at 01:08 PM

    Hi,

    Maybe we have a replication delay to one of our domains and that's the reason why forms won't update immediately. We are sorry for the inconvenience that may have caused you today.

    Thank you!

  • Profile Image
    BGGRAPHICS
    Answered on June 19, 2012 at 01:18 PM

    Replacing the form.jotformpro..... to www.jotformpro...... seemed to fix the problem.  Thank you.

    I would REALLY need to replace the code everytime I update the form right? Even using iFrame, it's still calling the same Form ID number.  I just tested this and it appears that it is updating just fine now.  ??

  • Profile Image
    pinoytech
    Answered on June 19, 2012 at 01:22 PM

    Good to hear that! If you need further assistance, please don't hesitate to contact us again anytime.

    Thank you!