Adding images to forms using an image field results in server errors

  • Profile Image
    anhop
    Asked on March 21, 2017 at 03:55 PM

    everytime I try to upload an image I get a server error when I drag and drop the file.  Also when I try to insert the file is stays in the insert loop and never goes back to the jotform.

  • Profile Image
    david
    Answered on March 21, 2017 at 06:40 PM

    I tested this on my end and I am able to reproduce the issue:

    I will forward this to our developers to have a look.  We will let you know as soon as it has been fixed.

    In the mean time, if you host the file elsewhere and insert the link, it will work.

  • Profile Image
    anhop
    Answered on March 22, 2017 at 01:46 AM
    blockquote, div.yahoo_quoted { margin-left: 0 !important; border-left:1px #715FFA solid !important; padding-left:1ex !important; background-color:white !important; } Thanks. I got it to works once I switched to a new browser also. It worked in chrome but not in edge or i.e.  Thx 
    Sent from Yahoo Mail for iPhone
    ...
  • Profile Image
    Charlie
    Answered on March 22, 2017 at 03:57 AM

    Hi,

    We just received news from our developers that this is now fixed. Please try again.

    If it is still not working, try the following:

    1. First, try clearing your form's cache

    2. If that does not work, try clearing your browser's cache instead. 

    3. If those did not work, try deleting the image field and add a new one.

     

    Let us know if that works.