What is JotForm?
JotForm is a free online form builder which helps you create online forms without writing a single line of code. No sign-up required.

At JotForm, we want to make sure that you’re getting the online form builder help that you need. Our friendly customer support team is available 24/7.

We believe that if one user has a question, there could be more users who may have the same question. This is why many of our support forum threads are public and available to be searched and viewed. If you’d like help immediately, feel free to search for a similar question, or submit your question or concern.


  • Profile Image

    Preview mode seems totally different than the form in the builder

    Asked by villewiik on March 28, 2017 at 08:41 AM

    Hi,

    I'm encountering a strange problem publishing forms. I've attached screenshots. The first one shows the form as it's visible to me in the form editor. The second one shows the form through the publishing link.

    I've properly saved the changes made to the form (I logged in on another computer and still encountered the same problem). My changes seem to be saved but at the same time anything isn't published.

    Things that aren't published properly in my form:

    1. The subheader
    2. The input tables
    3. On the second page of the form, there are two long text entrys. The first one shows the question correctly. The second one reads: "null".

    Things that don't help that I tried:

    1. Creating a new blank form from scratch.
    2. Deleting all form elements on my form and adding them again.
    3. Duplicating the form.

    Thanks.
    Paula.

    Links to the screenshots:

    https://s14.postimg.org/6omxan9rl/Screen_Shot_2017-03-28_at_15.27.55.png
    https://s28.postimg.org/601rjk0hp/Screen_Shot_2017-03-28_at_15.25.35.png

     

     

    Page URL:
    https://form.jotformpro.com/70012099617958

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by candy on March 28, 2017 at 11:20 AM

    Dear Paula,

    We're sorry for the inconvenience you have. I have investigated the issue on your side and I have cloned your form on my side in order to test it. I have reproduced the same problems. 

    I have forwarded these issues to our software development team in order to investigate and fix them.

    You are going to be informed via this thread as soon as the issues will be solved.

    Thank you for reporting us.

  • Profile Image
    JotForm Developer

    Answered by irem on March 30, 2017 at 07:44 AM

    Hello Paula,

    We are sorry for the inconvenience caused.

    Finnish characters in your form was causing the issue while previewing your form and the problem should be fixed now.

    Please check it and let me know if you'll need anything further.

    Thank you.

  • Profile Image

    Answered by villewiik on March 31, 2017 at 12:51 AM

    Everything seems to be working now. Thank you.

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by Charlie on March 31, 2017 at 03:32 AM

    Thank you for confirming, Paula. We're glad that it is now working fine on your end. We will update our developers about this. 

  • Profile Image

    Answered by villewiik on April 12, 2017 at 04:52 AM

    I think I'm once more facing the same problem but now with another form:

     

  • Profile Image

    Answered by villewiik on April 12, 2017 at 05:17 AM

    Update: It seems that most likely this isn't exactly the same problem after all. I created a separate question for it here.

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by Charlie on April 12, 2017 at 05:25 AM

    Thank you for updating us. Please refer to the other thread you have opened in this link: https://www.jotform.com/answers/1117298-. We'll focus on that one instead to have a better handling of that issue. We'll address it accordingly.