Text field : showing strange characters when running the form

  • Profile Image
    travisfoote
    Asked on April 05, 2017 at 09:35 AM

    The form was created without any symbols in the text.  After a day or so I noticed some of the text has changed with some symbols added in.  Here is an example  Landlordâs 

     

  • Profile Image
    Sven
    Answered on April 05, 2017 at 11:37 AM

    I have cloned your form to my account, and I was able to reproduce the same issue, texts are being changed into some random characters, and the form seems to be set up correctly without any problems. 

    I have assigned this to our development team to look into it, and we will update you via this thread.

     

    Thank you.

  • Profile Image
    travisfoote
    Answered on April 05, 2017 at 11:45 AM
    thank you. it appears to be where ever there is a apostrophe and = sign
    ...
  • Profile Image
    eee
    Answered on April 05, 2017 at 12:12 PM

    Hey @travisfoote,

    Did you copy/paste the text from Microsoft Word / HTML ?

  • Profile Image
    travisfoote
    Answered on April 05, 2017 at 12:44 PM
    I have a separate issue with the same form. I had someone complete the form
    yesterday and it did not store all the form data in the google sheet. It
    was missing almost all the form field information they added including the
    attachments they uploaded. How do we get that checked?
    ...
  • Profile Image
    travisfoote
    Answered on April 05, 2017 at 01:44 PM
    it was copied and pasted from a page on our WordPress site
    ...
  • Profile Image
    Mike
    Answered on April 05, 2017 at 03:21 PM

    Thank you for your update. As a workaround to the special characters issue displayed on the form, you may try using a 'Paste as plain text' option to paste the text.

    The issue about the Google Spread integration has been moved into a separate thread:

    https://www.jotform.com/answers/1112254

    It will be addressed shortly.