Polish letters are not showing properly on preview.

  • Profile Image
    LodzDesignFestival
    Asked on April 13, 2017 at 04:54 AM

    Hello, 

     

    we have huge problem with polish letters in ours jotforms. Is there any possibility to solve this issue? 

    Thank you in advance. 

     

    Greetings,

    Kate

  • Profile Image
    Nik_C
    Answered on April 13, 2017 at 06:34 AM

    I checked your form and I was able to replicate this problem, some of the letters are not showing properly. 

    I will forward this thread to our backend team for further investigation.

    We will get back to you once the issue is resolved.

    Thank you for reporting it.

  • Profile Image
    coompeed
    Answered on May 02, 2017 at 09:15 AM

    I have same issue, any soulution?

  • Profile Image
    AIDAN
    Answered on May 02, 2017 at 10:20 AM

    Please note that the issue is assigned a developer and has an important priority. We will be notified of any progress via this thread.

    Apologies for any inconvenience.

  • Profile Image
    lolian
    Answered on May 07, 2017 at 04:27 PM

    Hello,

    I have the same problem. Do you know any date when you will  fix that problem 
  • Profile Image
    jonathan
    Answered on May 07, 2017 at 04:59 PM

    @lolian

    We will resolve your issue on another thread here https://www.jotform.com/answers/1138386

  • Profile Image
    LodzDesignFestival
    Answered on July 03, 2017 at 06:47 AM

    Hello,

    we still can't use polish letters. Are going to fix this??  

     

  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on July 03, 2017 at 09:45 AM

    Hello LodzDesignFestival,

    I'm sorry for the trouble caused to you but unfortunately we have not received any update form our backend team. Upon checking the ticket status, I found that it is already in assigned status and one of our developer is already looking into this. I am sending a note to the assigned developer and we will get back to you as soon as we have any update on this.

    Thank you!