When I view my form it looks VERY different than it does in the designer.

  • Profile Image
    studioformusic
    Asked on April 16, 2017 at 07:55 PM

    I've checked all of the theme, style, and color settings but still get a very different looking form when I view it live.

  • Profile Image
    Chriistian
    Answered on April 16, 2017 at 11:26 PM

    Sorry for the inconvenience.

    Could you please try to do the following steps and see if this helps to fix the issue?

    1. Try removing the current theme of your form.

    2. Clear you form's cache.

    3. Log out to your account, close the browser or clear your browser's cache.  

    4. Open the browser and re-login from your account.

    5. Add the theme on your form again, and check it from the Preview Mode or Live Mode.

    If you have done these steps and the issue still occurs, we will escalate this issue to our second level for further checking. 

    Regards.

  • Profile Image
    Adam Wurst
    Answered on April 19, 2017 at 08:53 AM

    Thank you for your response. I completed all 5 steps and am getting the same effect. I've included 2 screenshots to help with troubleshooting.

  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on April 19, 2017 at 10:07 AM

    Hello Adam,

    I'm sorry for the trouble caused to you. 

    That is caused because of the "Maroon Supply" theme you have selecting in your form. Please check the screenshot below:

    I cloned your form and when I removed this theme, that seems to have solved this issue. Please take a look at the following cloned form and see if this works as expected:  https://form.jotform.com/71084228972966

    You can remove the them you have added in your form or alternatively you can clone the above form in your account. The following guide should help you in form cloning:  https://www.jotform.com/help/42-How-to-Clone-an-Existing-Form-from-a-URL

    Hope this helps.

    Do get back to us if you have any questions.

    Thank you!

  • Profile Image
    Adam Wurst
    Answered on April 19, 2017 at 10:18 AM

    Thank you...

    this does help! I'm noticing that my questions "HL Number" "Title" "Quantity" "Price" are not in aligned 4 columns after the first line. Can you direct me to the setting to correct that? I appreciate it!

    Adam.

  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on April 19, 2017 at 11:46 AM

    Hello Adam,

    I have moved your new question to a new thread so that we can address it separately. You will be answered in the following thread:  https://www.jotform.com/answers/1123231

    Thank you!