My form has stopped making calculations

  • Profile Image
    amlien
    Asked on April 18, 2017 at 05:05 PM

    The form has been working fine until today.  Now are a couple of problems:

    1. It no longer adds any dollar amounts to either the "Accommodations Amount" or "Registration & Tuition Amount" fields. These worked fine before today with the conditions I set up in the past.  I had made no changes to these conditions before the form stopped working.

    2. In the past when these two fields were filled, the form would calculate the total amount due and add this to the "Total Amount Due" field.  I had set up a condition to calculate the value of the "Total Amount Due" which worked before today.  Now instead of indicating "Calculate a field's value," it keeps reverting to "Copy a field's value" (see attached screenshot).

    Now none of these features is working.  The one change I did make this morning was to change the count number in one of the options on the "Ticket Purchases" widget that is integrated on my form.

  • Profile Image
    Mike
    Answered on April 18, 2017 at 10:09 PM

    Please accept our sincere apologies for the inconveniences caused.

    Could you please confirm that the issue is fixed on your end?

    You form seems to be fine when I test it.

    Thank you.

  • Profile Image
    Mike
    Answered on April 18, 2017 at 10:11 PM

    I forgot to add that this is normal when condition is changed to the "Copy a field's value" one when you pass a single field as a calculation value.

  • Profile Image
    amlien
    Answered on April 18, 2017 at 11:07 PM

    It is working now, but I'm not sure why.  I messed around with things, but didn't do anything that I believe would have made it function as it was supposed to.  Did you tweak something on your end?

    There were 2 fields in the condition that I was trying to calculate, but this kept reverting to the "Copy..." state.

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on April 19, 2017 at 03:12 AM

    There was an update on our side related to calculations which have probably affected this but the update was reverted back so it should be working now. 

    If there are any other problems in your form, please let us know with more details so we can assist you further.