My Id for my forms is not giving pre-fix nor going in sequence

  • Profile Image
    irskokuryr
    Asked on July 08, 2012 at 10:55 AM

    Hi


    I set prefix for my ID in my form to 330 or 3 but it alwasy give me in the email submisions high numbers such:

    207568331421692638

     

    any idea why?

  • Profile Image
    jeanettebmz
    Answered on July 08, 2012 at 01:40 PM

    I checked your form  and I was not able to find any  hidden Unique ID  field on that , can you please confirm to me which one is the form you are try to fix?? Also please indicate what is the name of the field , because I can see it is in z Čech language

    Cheers!


  • Profile Image
    jeanettebmz
    Answered on July 08, 2012 at 01:48 PM

    Ok, I have checked the other thread in which you participated, and I assume you have removed the Unique ID field.

    I will send a ticket based on this thread as well

     

    Jeanette

  • Profile Image
    irskokuryr
    Answered on July 08, 2012 at 04:38 PM

    Hi Jeanatte,


    I removed it, as it was not working. It worked once after I removed it and added again. Than it started giving random long numbers again.

     

    I guess this is a known issue as I have seen few other posts about it.

  • Profile Image
    jeanettebmz
    Answered on July 08, 2012 at 05:08 PM

    Yes, you are correct, a ticket has been opened for this thread as well.

    Best regards

    Jeanette

  • Profile Image
    tsaa
    Answered on July 25, 2012 at 05:28 PM

    Has this problem been solved yet? I am desperate to use this feature.

  • Profile Image
    jeanettebmz
    Answered on July 25, 2012 at 05:48 PM

    @tsaa

    We have not recieved any updates from the dev team. I am sending them a note get an update. You should see it here once they have any news

    Best regards

    Jeanette

  • Profile Image
    tsaaforum
    Answered on September 17, 2012 at 12:07 PM

    Is this fixed yet? Its been like 3 months+. I am a paying customer and need this feature urgently.

    Please fix it.

    Thanks

  • Profile Image
    fxr
    Answered on September 17, 2012 at 06:17 PM

    @tsaaforum,

    Sorry about the delay in finding a solution.

    I have expressed to the developers your urgent need a for a fix to this problem.