Why do my forms don't have all the info I put on it. I ran a test form and info is missing from the test application when I check the email..?

  • Profile Image
    Shawanda Lamb  
    Asked on April 20, 2017 at 01:03 PM

    My feature video on my website get's smaller when I turn on the forms... when I turn off the jot form the video goes back to it's normal size.

    I need answers to these questions ASAP... I have not been able to lauch mywebsite due to this issue and yes I have the free version.

  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on April 20, 2017 at 02:34 PM

    Hello Shawanda,

    What is your JotForm account username or the email address you have used in your account profile. I am unable to find any details with your email address slathomebusiness@gmail.com 

    Alternatively you can also let us know your webpage URL where you have embedded your form and we will take a look. I am unable to find any JotForm embedded in your website. I would also suggest you to please share a screenshot of the issue. The following guide should help you how to upload image in forum post:  http://www.jotform.com/answers/277033

    We will wait for your response.

    Thank you!

  • Profile Image
    Shawanda Lamb  
    Answered on April 24, 2017 at 06:43 PM
    Thanks for responding JotForm!
    My user name is SMLVS. I have a screenshot on what the form looks like and
    how my website looks when I turn the form on...
    I did a test and imputed info in the whole form but as you see info is
    missing.
    it makes my featured video very small compared to the origianal size. Only
    when I turn off the jotforms my featured video goes back to the normal
    size. It should fit across the whole top portion of my pages on every
    page. Below are some screenshots of what my website page looks like when
    the forms are in use and notin use.
    Thanks,
    Shawanda Lamb
    This form does not show all of the info.I can see all of the info on my
    other pages...
    This website' s video page is small... on my agent deposit page.
    The video is very small on my existing csp page.
    This is how my video should look on every page.
    ...
  • Profile Image
    Ian
    Answered on April 24, 2017 at 11:35 PM

    Looks like you replied straight from your email and attached the images. Our Forum can not receive email attachments. To post your screenshot, you'd have to open your thread on your browser by clicking this link then post your reply, along with the image from there.

    Related guide: How-to-add-screenshots-images-to-questions-in-support-forum