Problems with re-direct page url not working when conditions are met

  • Profile Image
    alxgrafx
    Asked on April 20, 2017 at 01:11 PM

    When a user clicks the "Is Vesair Right for Me?" button on the top right of this page () and if the user selects Q1="Yes", Q2="Yes", Q3="Choice3", and Q4="Choice3" I have set the conditions in JotForm for the re-direct url to goto the following webpage url = http://www.solacetx.com/quiz/index.html, but it doesn't go, it somehow garbles the url to an address that doesn't work in the web browser and not sure why it's doing that???? Please help!!!!

     

    Thank you ;-)

  • Profile Image
    Kevin_G
    Answered on April 20, 2017 at 02:32 PM

    I have checked your condition and it seems to have this invalid link: www.solacetx.com%26%2347%3Bquiz%26%2347%3Bquizyes.html

    I have changed it to the link you provided and it worked on a cloned form of yours. 

    Please, test this form https://form.jotformpro.com/71095422001947 and it should redirect you to this link based on the condition: http://www.solacetx.com/quiz/index.html 

    Also, change the current link in your conditions and enter the one I used and you provided above: http://www.solacetx.com/quiz/index.html 

    Do let us know how it goes. 

  • Profile Image
    alxgrafx
    Answered on April 20, 2017 at 03:43 PM
    Thank for the reply, but the re-direct once the conditions are met should be going to “” not what you have set-up below going to “”.
    I understand you’re saying that you think I seem to have put in an “invalid” link: “www.solacetx.com%26%2347%3Bquiz%26%2347%3Bquizyes.html ”, but that has something to do with what JotForm is doing to the link b/c I’ve been putting in “http://www.solacetx.com/quiz/quizyes.html” and somehow JotForm turns it into “www.solacetx.com%26%2347%3Bquiz%26%2347%3Bquizyes.html ” – it appears to be having a problem when there are forward slashes “/“ in a URL??? Because if I simply put in the url “www.solacetx.com ” the re-direct works just fine. It’s bitterly turning the forward slashes “/“ into “%26%2347%3”???
    I’m using Safari on a Mac to setup the form, could that be the problem?
    Can you setup your clone version to have the re-direct go to “http://www.solacetx.com/quiz/quizyes.html” instead of “http://www.solacetx.com/quiz/index.html” as you have it now?
    Thanks!
    _____________________
    Alex Botero
    Conlega Design
    40 Speen St, Suite 204
    Framingham, MA 01701
    508.877.4200
    ...
  • Profile Image
    alxgrafx
    Answered on April 20, 2017 at 04:44 PM
    WHY WON’T A ‘RE-DIRECT’ URL WORK IF IT HAS A “/“ IN THE URL ADDRESS? RE-DIRECT URLS WORK JUST FINE WHEN THERE’S NO “/“ (FORARD SLASH) BUT DON’T WORK WHEN THERE IS????????????? WHAT AM I DOING WRONG???????????? PLEASE HELP!!!!!!!!!!!
    THANK YOU!!!!!!!!!
    _____________________
    Alex Botero
    Conlega Design
    40 Speen St, Suite 204
    Framingham, MA 01701
    508.877.4200
    ...
  • Profile Image
    Mike
    Answered on April 20, 2017 at 06:50 PM

    I have added the link to your form.

    For some reason the URL encoding is applied when you copy the link on your end. It might be related to the browser. You may try a 'Paste and Match Style' option, or using another browser to see if that makes any difference.

    Thank you.

  • Profile Image
    liamdmcdonald
    Answered on April 20, 2017 at 10:00 PM

    Hi there, I seem to be having the same issue as Alex, Mike. This is my question here: https://www.jotform.com/answers/1125069-Conditional-redirects-not-working-with-a-path-in-the-URL#0

    Your help would be greatly appreciated. Thanks

  • Profile Image
    Sven
    Answered on April 21, 2017 at 03:35 AM

    This is a duplicate thread, we will attend your question in its original thread. 

     

    Thank you.