The e-mails are failed when sending via custom SMTP sender

  • Profile Image
    putzfraumuenchen
    Asked on April 26, 2017 at 07:52 AM

    Hello,

    I was wondering why our homepage got no inquiries since 10th of April.

    After logging in my jotform account today, I have seen that THERE ARE a lot of inquiries after the 10th of April.

    Normally my customer fills in the jotform (intergrated via iframe) on the contact page:

    https://putzfrau-muenchen.de/suche-Putzfrau-Putzhilfe-in-Muenchen.html

     

    After clicking the "sent" button I always automatically got an email to my deposited email adress "info@putzfrau-muenchen.de"

    Since 10th of April the submissions are only displayed in my jotform account, but I did not get any Email since then.

    I did nothing change in my account since last year and it always worked well.

    Where there any changes since 10th of April?

    All my parameters were and are well under the max. levels. Nevertheless I tried to "clean" may account further, but nothing changed.

    Please get back to me soon... :-) 

    Kind Regards

    Christian Oster

  • Profile Image
    Helen
    Answered on April 26, 2017 at 09:06 AM

    Hello Christian,

    Thank you for contacting us.

    I have checked your recipient e-mail address that "info@putzfrau-muenchen.de" e-mail logs. I realized that only e-mails that try to send via SMTP are failed. 

    Here is an e-mail address that you set as a sender e-mail:

    You can try re-configuring the SMTP in your form and make sure that all the credentials correct. Here is a guide helps to you for editing/delete sender e-mail: https://www.jotform.com/help/241-How-to-Edit-Delete-Sender-Emails-on-SMTP-Settings

    If the problem still persists, please do not hesitate to contact us.