Form is freezing and very slow upload

  • Profile Image
    CayDer2
    Asked on May 03, 2017 at 04:40 PM
  • Profile Image
    John_Benson
    Answered on May 03, 2017 at 06:18 PM

    Sorry for the inconvenience. 

    Are you referring to this form (https://www.jotform.com/51603576985264)? If yes, I did a test submission and it was successful. I didn't encounter issue or lag when sending my submission.

    Also, we have an issue regarding on 502 bad gateway error with other users. Our developers are now investigating it. You will be notified on this thread once we have an update. 

    Thank you.

  • Profile Image
    Kiran
    Answered on May 03, 2017 at 06:27 PM

    The issue should be fixed by now and the performance is back to normal. Please check and let us know if you see any further issues. 

    Sorry for the trouble caused.

  • Profile Image
    CayDer2
    Answered on May 04, 2017 at 09:43 AM
    https://www.jotform.com/submissions/51603576985264
    What would normally take me an hour to do, took 3 hours. When I am in
    Jotforms, I'm constantly editing information, edit took an abnormal time to
    open. The field areas would be blank then fill in, then once I edited and
    submitted, it would freeze or just take very long to submit. Also kept
    receiving the Bad Gateway and would have to do everything over again.
    It seems to be opening good this morning and I did an edit and submitted
    and it worked fine. Hopefully, its all cleared up now. Thank you!
    ...
  • Profile Image
    CayDer2
    Answered on May 04, 2017 at 10:43 AM
    [image: Inline image 1]
    https://www.jotform.com/submissions/51603576985264
    Just found something else. Search MLS# 1627643 or 7123 36/37 Nottawasaga.
    I was editing the Agent info (only), when I hit submit, it advised there
    was an error. The photo was now missing and I am having problem reloading
    it. The photo was there previously.

    ...
  • Profile Image
    Kiran
    Answered on May 04, 2017 at 12:34 PM

    The other question related to missing attachment is moved to a separate thread and shall be addressed there shortly.

    https://www.jotform.com/answers/1136402

    Thank you!