SMTP Sender: Why emails are not sending?

  • Profile Image
    jayrover
    Asked on May 04, 2017 at 12:31 PM

    I have been through help and forums. My most recent form is working and a Thank you page comes up, but the user confirmation is not coming through and neither are the recipients of the completed form. I have checked our SMTP settings and also the recipient email addresses.

    The form is the 2017 Maritime Market Side Porch Steamer

    I am not sure why this is not working all of the sudden.

  • Profile Image
    Kevin_G
    Answered on May 04, 2017 at 01:51 PM

    I have just tested your form and I did not receive the email auto-responder, although the email shows as sent; however, I have tested a form using an SMTP sender on my end and found that it worked fine. 

    Here are some screenshot of the emails I received, the notification and email auto-responder: 

    Could you please try double checking your SMTP settings? 

    You could also delete and add the SMTP settings if possible, please do let  us know how it goes. 

     

  • Profile Image
    jayrover
    Answered on May 04, 2017 at 03:04 PM

    Ive tried both.. no luck..

  • Profile Image
    jayrover
    Answered on May 04, 2017 at 03:05 PM

    got it. I had to turn off SSL

  • Profile Image
    Kevin_G
    Answered on May 04, 2017 at 03:51 PM

    Glad to know it worked now. 

    Please, if there is anything else that we can assist you, do not hesitate to let us know, we will be glad to help.