Link to forum doesn't work properly

  • Profile Image
    Wtfuck
    Asked on May 08, 2017 at 04:18 PM

    Hi,

    I just understood now why I'm getting problem to acces to the forum.

    This link doesn't work : https://www.eu.jotform.com/answers

    You need to fix it ASAP because it's on your menu bar (europe)

    Regards

  • Profile Image
    jonathan
    Answered on May 08, 2017 at 06:06 PM

    As far as I know we do not have such domain www.eu.jotform.com 

    So this URL https://www.eu.jotform.com/answers  must be incorrect.

    Can you please tell us where you got the URL. We must have posted it wrongly as well.

    Thank you.

  • Profile Image
    Wtfuck
    Answered on May 09, 2017 at 08:58 AM

    This is my default URL redirection when I click to jotform header :

    https://eu.jotform.com/myforms

    It must be correct, don't forget that I'm EU customer

  • Profile Image
    Helen
    Answered on May 09, 2017 at 10:38 AM

    Hello,

    Thank you for contacting us.

    I have checked the URL that you shared and it is broken on my side, too. As you can see below:

    I have escalated this issue to our developers, if we have an update we will inform you as soon as possible.

    You can use the https://www.jotform.com/answers for the temporary solution.

    Thank you for your understanding.

  • Profile Image
    uygar
    Answered on May 09, 2017 at 11:02 AM

    Problem fixed.

  • Profile Image
    Wtfuck
    Answered on May 09, 2017 at 11:03 AM

    Fast and Clean !