Page Break: Error on hosted survey page

  • Profile Image
    JAY_TATA
    Asked on May 09, 2017 at 07:52 AM

    Hi,

     

    I have a survey hosted on Jotform and there seems to be an error which has cropped up today.The link was working fine till yesterday.Multiple users have reported the error today.

    Kindly treat this as highest priority and resolve this at the earliest.

    I have a bronze subscription to Jotform . Kindly resolve this under your SLA. 

     

  • Profile Image
    seth
    Answered on May 09, 2017 at 08:08 AM

    Hello,

    I checked your form and see that your page break is not working. I cloned your form and it is still not working. Here again the console of the browser:

    I deleted the page break and re-added but still doesn't work. 

    I am escalating the issue to our developers. They will fix the issue as soon as possible.

     

    Thank you.

  • Profile Image
    Rose
    Answered on May 09, 2017 at 09:16 AM

    We are sorry for this inconvenience.

    I was informed by the developer that the issue has been fixed. Please check and let us know if it still persists on your end. 

    Thank you for your understanding.

  • Profile Image
    JAY_TATA
    Answered on May 09, 2017 at 09:43 AM
    HI,
    This error seems to have manifested after I enabled the “Continue Forms Later” (https://www.jotform.com/help/227-How-to-Enable-Auto-Fill-on-Forms ) option under settings. My hunch is that the bug must be in that bit of code which stops the form from functioning .Also this seems like a script error similar to the one mentioned in this link .Kindly ask your developers to troubleshoot on these lines and resolve the issue at the earliest
    (https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/JavaScript/Reference/Errors/Missing_parenthesis_after_argument_list) .
    Thanks & Regards,
    Jayakarthikeyan E M
    ...
  • Profile Image
    Kiran
    Answered on May 09, 2017 at 11:13 AM

    I have checked your JotForm and see that the Page next button is working fine. I have cloned your JotForm and see that the Auto-fill option is enabled on the form and the page next is working fine. Since we have received a confirmation from our backend team that the issue is now resolved, please get back to us if you experience any further issues on the form. We will be happy to assist you further.

    Thank you!