Why my logo on top of the form does not display at all on iPhone?

  • Profile Image
    Lebordelais
    Asked on May 10, 2017 at 06:13 AM
  • Profile Image
    candy
    Answered on May 10, 2017 at 07:40 AM

    Hello,

    I assume you have mentioned about the following form: http://www.jotform.me/form/71290346658462 

    I have checked it on iPhone and I have seen that the logo doesn't appear.

    I have checked the form in the form builder and there is no logo as you can see the screenshot below:

    Also, I have cloned your form on my side and there was not any logo on my side inside the builder. When I have previewed the form, your logo has appeared on the preview&publish mode.

    I have uploaded another logo and it was appearing correctly in the builder.

    Could you please try re-uploading the logo again? If the issue will not be solved, I am going to forward it to our software development team in order to investigate the issue with the logo.

    Moreover, I have cleared your form caches in order to avoid any possible issue.

    Also, could you please add a mobile responsive widget to your form in order to make it mobile friendlier?

    Thank you.

  • Profile Image
    Lebordelais
    Answered on May 14, 2017 at 12:43 PM
    Dear,
    Is there any function condition like this?
    IF web browser is CHINESE then HIDE page
    IF IF web browser is OTHER (or NOT CHINESE) then HIDE page
    Regards,
    Franck BOUDOT | 富伯 | CEO
    Ladoll - Room 11A - 831 Xinzha rd. - Shanghai - PR China
    上海新闸路831号丽都新贵11A室
    T. +86 21 5424 3120 | M. +86 135 0185 4263
    franck@le-bordelais.com
    Facebook | Weibo | www.le-bordelais.com

    ...
  • Profile Image
    John_Benson
    Answered on May 14, 2017 at 02:55 PM

    Hi,

    In order for us to properly assist you, I have moved your new question to a new thread. We will address your question on this thread shortly: https://www.jotform.com/answers/1144258

    Thank you.