Text element: not recognizing HTML tags and not displaying properly

  • Profile Image
    becshall73
    Asked on May 11, 2017 at 04:30 AM

    Hi,

    The problem detailed here has recurred:  https://eu.jotform.com/answers/1010971-Form-is-rendering-as-HTML-tags#3

    I have a lot of forms, some of which I have been using for over a year, that use the html <nav> tag.  Today I noticed again that this is not rendering correctly (see screenshot).

    I haven't changed this form for a while and it was working correctly last time I looked.

     

    Thanks.

    Rebecca

  • Profile Image
    Sven
    Answered on May 11, 2017 at 05:07 AM

    Hi, 

    I have cloned your form and I could reproduce the issue. I'm escalating this to our developers so they can look into it. You will be updated via this thread.

     

    Thank you!

  • Profile Image
    becshall73
    Answered on May 15, 2017 at 09:13 AM

    Any news on this?

    Thanks.

  • Profile Image
    Sven
    Answered on May 15, 2017 at 09:28 AM

    Hi, 

    We still don't have any update on this, but I can see that the ticket is marked as important. Our developers will get to it as soon as they can, and we will notify you via this thread.

     

    Thank you!

  • Profile Image
    becshall73
    Answered on May 24, 2017 at 02:47 PM

    Hi, any news on this?

    Thanks

  • Profile Image
    Sven
    Answered on May 24, 2017 at 03:55 PM

    Hi, 

    Unfortunately we don't have any update on this, I have put a note to the assigned team to follow up with them, we'll notify you with any updates.

    Thank you!