What is JotForm?
JotForm is a free online form builder which helps you create online forms without writing a single line of code. No sign-up required.

At JotForm, we want to make sure that you’re getting the online form builder help that you need. Our friendly customer support team is available 24/7.

We believe that if one user has a question, there could be more users who may have the same question. This is why many of our support forum threads are public and available to be searched and viewed. If you’d like help immediately, feel free to search for a similar question, or submit your question or concern.


  • Profile Image

    Styling Isn't Same between Preview and Builder

    Asked by veritas on May 24, 2017 at 05:35 PM

    I've noticed that on some forms, the font isn't correct in the published or even previewed version of the form. I don't have any custom CSS that would conflict with the code. See the screenshot for what I'm expecting. Go to the link to see that the form has no logo in the header and isn't the expected font.

     

    I can only reproduce this issue some of the time. Last week I noticed that over time, the published form adapted to the style, but I don't think it's an issue with cookies or caching.

    Any ideas?

     

    In Builder:

    Published:

    Page URL:
    https://www.jotform.com/veritas/join-the-cac-team

    Screenshot
  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by EltonCris on May 24, 2017 at 06:53 PM

    Our apologies for the inconveniences caused.

    1. The logo isn't appearing on preview because the image where the link is hosted does not support SSL or HTTPS.

    https://veritascolumbus.com/wp-content/uploads/2014/12/Veritas-Apple-iPad-Icon.png

    To fix this, remove the logo.

    Then upload it manually instead of using its direct link.

    2. As for the fonts, can you please check it again this time? I simply re-selected the same font and save your form. I also cleared your form cache from our side. It should work this time.

    Thanks

  • Profile Image

    Answered by Suzuki98 on May 26, 2017 at 04:22 PM

    Hello, 

    I am running into a similar problem.  I've attached 2 file:  

    - The form in Edit Mode

    - The form in Preview Mode

     

    Issues: 

    - Background is green rather than grey in the preview

    - Type in fields line up nicely - but not in the preview

     

    What do I need to do to fix these issues?

     

    Thank-you.

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by BDAVID on May 26, 2017 at 04:44 PM

    @Suzuki98, your question will be addressed on the following thread: https://www.jotform.com/answers/1155991 

  • Profile Image

    Answered by veritas on May 30, 2017 at 12:27 PM

    Thanks for your help! The part about the logo not showing makes sense. I've followed your suggestion.