Drop downs with conditions do not show

  • Profile Image
    Grev
    Asked on April 29, 2010 at 08:07 AM


    Hi,

     

    Source of problem: Enquiry Form

     

    Note drop down fields with an option select - if they are subject to hide/show dependency i.e. not visible - do not correctly show the selction on being made visible. They are blank.

    Can you advise me on this please. Be most grateful

     

    Regards Mark

  • Profile Image
    aytekin
    Answered on April 29, 2010 at 09:58 AM
    I see a lot of conditions on your Enquiry Form. Can you tell me exactly which one does not work?

    SHOW Please state type of organisation field.
    When "Organisation Type" Equals To "Other"

    SHOW Choose your sport field.
    When "Enquiry is for" Equals To "Sportswear"

    SHOW Other please state ... field.
    When "Enquiry is for" Equals To "Other"

    SHOW Other sport is ... field.
    When "Choose your sport" Equals To "Other Sport"

    SHOW Print/ Embroidery Detail field.
    When "Requirements" Is Filled

    SHOW Choose a good day field.
    When "How would you like us to contact you?" Equals To "Phone"

    SHOW AM or PM field.
    When "How would you like us to contact you?" Equals To "Phone"

  • Profile Image
    markashton
    Answered on April 30, 2010 at 03:23 AM

    That'll be the last two - Thanks
  • Profile Image
    aytekin
    Answered on April 30, 2010 at 03:30 AM
    Just tested those two and they worked fine. Do you still have problem with them?






  • Profile Image
    Grev
    Answered on April 30, 2010 at 03:54 AM


    The hide/show dependency works fine. It is the fact that the default selected answer doesn't show correctly.

    Many thanks

    Regards Mark

  • Profile Image
    aytekin
    Answered on April 30, 2010 at 04:28 AM
    OK, I understand what you mean now. I added this to our bug list. We will get back to you when this is fixed.
  • Profile Image
    aytekin
    Answered on May 03, 2010 at 06:55 AM
    We have determinated that there was no bug but instead your browser cache simply did not show these. Please shift+refresh your form after making changes on it so that you can change it properly.