What is JotForm?
JotForm is a free online form builder which helps you create online forms without writing a single line of code. No sign-up required.

At JotForm, we want to make sure that you’re getting the online form builder help that you need. Our friendly customer support team is available 24/7.

We believe that if one user has a question, there could be more users who may have the same question. This is why many of our support forum threads are public and available to be searched and viewed. If you’d like help immediately, feel free to search for a similar question, or submit your question or concern.


  • Profile Image

    Polish accent is not displaued correctly in form and is replaced by special character.

    Asked by ewelajncz on June 22, 2017 at 04:47 AM

    Hi ! I have problem with font. It looks not good. Someone told me "use polish font" and I used "Lato font" but it still doesn't work.

    Need your help !

  • Profile Image

    Answered by WilliamR on June 22, 2017 at 05:52 AM

    Sorry for the troubles. Can you try to use a custom font instead that supports foreign characters? Or the characters that you used on your site? You can try searching one, using this URL https://fonts.google.com/

    Then, once you have selected a font that would look good on your form, try to import it. Here's an instruction on how to do it.
    https://www.jotform.com/help/100-How-to-Use-Google-Fonts-in-your-Form

    Let me know if that works for you.

  • Profile Image

    Answered by ewelajncz on June 22, 2017 at 06:36 AM

    Still doesn't work :(

    https://form.jotformeu.com/71712553989367

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by ashwin_d on June 22, 2017 at 07:56 AM

    Hello ewelajncz,

    Have you solved this problem already? 

    I did check your form #71712553989367 and it seems to display the headings & labels correctly. Please check the screenshot below:

     

    I do not believe that the issue you earlier had was related to any form. It seems accented characters were not being displayed correctly. Can you please check the above screenshot and let us know if this is the output you were expecting?

    We will wait for your response.

    Thank you!

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by ashwin_d on June 22, 2017 at 12:59 PM

    Hello ewelajncz,

    Unfortunately we have received an empty response from you. If you have replied from your email, please click on the following URL to reply again:  https://www.jotform.com/answers/1180534

    Thank you!

  • Profile Image

    Answered by ewelajncz on June 22, 2017 at 01:04 PM

    It still doesn't work. You see "Zapisz siÄ !" but it should be " Zapisz się" . I think it is problem with fonts. Please help me so fast as possible.

     

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by ashwin_d on June 22, 2017 at 01:43 PM

    Hello ewelajncz,

    I'm sorry for the trouble caused to you. 

    The issue is not related to font that you have applied in your form. It seems the Polish accent is not displayed correctly. I am reporting it to our backend team. We will get back to you as soon as we have any update from them. 

    Thank you!

  • Profile Image

    Answered by ewelajncz on June 26, 2017 at 03:02 PM

    Could you help me ? Why another forms in polish are ok but my doesn't work ?

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by Jim_R on June 26, 2017 at 05:20 PM

    Hello @ewelajncz - Your escalated thread is already assigned to one of our Developers. Although we won't be able to give you any timeframe, rest assured, we'll keep you apprised on this same thread when there's an update.