Help with coding

  • Profile Image
    dougspector
    Asked on July 20, 2017 at 04:27 PM

    I've sent 3 requests for help, but not even 1 reply?

  • Profile Image
    BDAVID
    Answered on July 20, 2017 at 05:32 PM

    I have checked the forum, and the last question from you was 4 weeks ago. Please let us know what you need via this thread, we will be glad to assist you.

  • Profile Image
    dougspector
    Answered on July 20, 2017 at 05:42 PM

    Hi, if you look at my site, www.houstonfinders.com  is using this code that you guys made for me:  <script type="text/javascript" src="https://form.jotform.us/jsform/71724253484155"></script>

    when on jotform, the montage of pics looks great, however when you go to my site, you can see the good montage for maybe a second or two but then changes into a horrible looking background.

    could you repair or write a new code please?

  • Profile Image
    BDAVID
    Answered on July 20, 2017 at 07:04 PM

    Please try to embed your form with your Iframe code instead: 

    https://www.jotform.com/help/148-Getting-the-form-iFrame-code 

    Let us know if that fixes the problem.

  • Profile Image
    dougspector
    Answered on July 20, 2017 at 11:11 PM

    nope...that made it even worse

  • Profile Image
    John_Benson
    Answered on July 21, 2017 at 03:40 AM

    I checked the Page URL you have provided and I can see that it is working properly. Here's a screen animation of my test submission:

    Could you please try a different internet browser? Let us know if the issue persists. Thank you.