This page cannot be displayed

  • Profile Image
    bmonkee
    Asked on August 02, 2017 at 09:59 AM

    Hi one of our clients in south of ireland gets the error page cannot be displayed when she visits https://paniawards.com/entry-form-17/ but yet we can view the page and the jotform? seems to be a jotform issue? please see screenshot attached

     

    thanks

  • Profile Image
    BJoanna
    Answered on August 02, 2017 at 12:50 PM

    I do not think that the issue is related to JotForm, considering that your webpage can not be displayed and not a standalone link of your form. 

    I was also not able to replicate mentioned issue. Your website and the form are loaded correctly on my end in all browsers. 

     

    I see that your user is using the Internet Explorer. If the issue still persists for your user, you can suggest him/her to use some other browser or to update the Internet Explorer to the latest version. 

  • Profile Image
    bmonkee
    Answered on August 02, 2017 at 02:43 PM
    Thanks but it seems in the screen shot you have that the webpage is loaded?
    Note the word ‘Menu’ at the top. It is a very basic webpage and the form is
    99% of it’s makeup.
    Please advise.
    Paul
    Paul Ely
    *Director*
    Blue Monkee Digital Innovation
    p: +44 (0) 8000 248 978 m: +44 (0) 7501 229090
    a: 91 High Street, Bangor, Co. Down, N.Ireland. BT20 5BD
    w: bluemonkee.com e: paul@bluemonkee.com


    *Disclaimer*: This email and its attachments may be confidential and are
    intended solely for the use of the individual to whom it is addressed. Any
    views or opinions expressed are solely those of the author and do not
    necessarily represent those of Blue Monkee Digital Limited or any of its
    affiliates or related companies. If you are not the intended recipient of
    this email and its attachments, you must take no action based upon them,
    nor must you copy or show them to anyone. Please contact the sender if you
    believe you have received this email in error and delete this message
    immediately. Internet communications are not always secure and therefore
    neither Blue Monkee Digital Limited nor its subsidiaries or affiliates
    accept legal responsibility for changes made to this message after it was
    sent. The recipient is responsible for verifying its authenticity before
    acting on the contents. Where the content of this email is personal or
    otherwise unconnected with the business of Blue Monkee Digital Limited or
    any of its subsidiaries or affiliates, neither Blue Monkee Digital Limited
    nor its subsidiaries or affiliates, or any of them, accepts responsibility
    or liability for such content. Whilst all reasonable care has been taken to
    avoid the transmission of viruses, it is the responsibility of the
    recipient to ensure that the onward transmission, opening or use of this
    message and any attachments will not adversely affect its systems or data.
    No responsibility is accepted by Blue Monkee Digital Limited or any of its
    subsidiaries or affiliates in this regard and the recipient should carry
    out such virus and other checks as it considers appropriate.
    *The registered office of Blue Monkee Digital Limited is 91 High Street,
    Bangor, Down, Northern Ireland. BT20 5BD. Company Reg No. NI630676.*
    ...
  • Profile Image
    BJoanna
    Answered on August 02, 2017 at 04:27 PM

    The webpage was loaded on the screenshot I provided, but I was using Internet Explorer 8 and it seems that your website is not compatible with Internet Explorer 8. 

    In Internet Explorer 11 the ‘Menu’ is loaded properly. 

    Like I previously suggested, please tell your user to use some other browser or to update the Internet Explorer to the latest version. 

  • Profile Image
    bmonkee
    Answered on August 03, 2017 at 07:22 AM

    the same user also tried to visit the page on google chrome. it must be an issue with the jotform itself, as all other pages on the website load (pages without jotform) ?

  • Profile Image
    Kevin_G
    Answered on August 03, 2017 at 11:52 AM

    I have just tested your form and, like my colleague, I'm not able to replicate the issue you are mentioning, the form seems to be loading properly on my end, I've tested using Chrome and Internet Explorer, the latest version of both browsers. 

    I have noticed that you have embedded your form using the iFrame code, this basically loads the form from a different page. Does the issue happens when you open the direct link to your form? 

    I would also recommend you to try while connected to a different network, may be that the current network has some filters. 

    Please let us know how it goes.