The submit button in the form is no longer working

  • Profile Image
    shidokans
    Asked on August 03, 2017 at 12:47 PM

    BOA TARDE

     

    PRIMEIRO BOTAO AVANÇAR NÃO ESTA FUNCIONANDO.

     

    PODERIA VERIFICAR POR FAVOR?

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on August 03, 2017 at 02:11 PM

    I've found your form here http://jornal-de-unidade.webnode.com/criar-jornal/. If you meant the submit button is no longer working, I would suggest re-embedding the form using our iframe method:

    https://www.jotform.com/help/148-Getting-the-Form-iFrame-Code

    I was able to submit the form, but if you are experiencing a problem with it, the iframe will help you fix it. I suspect it's a script conflict in the page, and again, the iframe will fix this for you.

    Let us know if the issue persists. 

  • Profile Image
    PCGConsulting
    Answered on August 03, 2017 at 02:16 PM

    I have a form that's not working, either. Both with iframe and with your own hosted form. There is a problem.

  • Profile Image
    david
    Answered on August 03, 2017 at 02:56 PM

    We had a temporary issue with payment forms.  This should now be fixed.  Please let us know if the issue persists and we will take a look immediately.

  • Profile Image
    Jim_R
    Answered on August 03, 2017 at 04:01 PM

    Your latest reply wasn't posted in our forum. In case you need more help, please open your thread by clicking the link below then post your reply from there.

    https://www.jotform.com/answers/1215051