My form is not submitting

  • Profile Image
    diamondtravelkr
    Asked on August 21, 2017 at 08:02 PM

    When I hit submit my form doesn't go to the thank you page nor does it submit to the required email.

     

     

  • Profile Image
    John_Benson
    Answered on August 21, 2017 at 09:53 PM

    I cloned your form to test it further and I was able to replicate the issue. The Submit button is not working properly. 

    I have removed the Payment Gateway and the form is now submitting properly. Here's the screen animation:

     

    Please re-integrate the Square Payment. Here's a guide you can follow: https://www.jotform.com/blog/246-Process-Square-Payments-Online-with-JotForm

    If you have questions or need assistance, please contact us again. Thank you.

  • Profile Image
    diamondtravelkr
    Answered on August 21, 2017 at 10:43 PM
    Thank you so much
    ...
  • Profile Image
    diamondtravelkr
    Answered on August 21, 2017 at 10:43 PM

    I am noticing that some of the fields have something in them and should be
    blank for customer to used a drop down selection.

    https://form.jotform.us/71868748084169 

    Also, the 1st page where
    a budget goes have a lot of characters in it and so does the last page
    where a typed signature goes.

    https://form.jotform.us/71868748084169 


    ...
  • Profile Image
    John_Benson
    Answered on August 21, 2017 at 11:48 PM

    In order for us to assist you properly, I have split the question and created a new thread. 

    We will be addressing your new first question shortly on this thread: https://www.jotform.com/answers/1229118

    For the second question, we will be addressing it on this thread: https://www.jotform.com/answers/1229119

    Thank you.