Help! The wysiwyg seems to have vanished for email and thank you pages

  • Profile Image
    RoadshowExpert
    Asked on August 22, 2017 at 01:13 PM

    I want to edit my email auto-responders and thankyou pages on some of my forms.  I normally see a nice easy to use html wysiwyg editor page, but now all I see is a tiny box filled with code (see screenshot).  WHY?  Very confused.  I can work with html code at a push, but why this backwards step guys?

    Confused . .

    Pete

     

  • Profile Image
    david
    Answered on August 22, 2017 at 02:01 PM

    I checked the email editor for your form and everything looks ok on my end:

    Is the editor still not accessible on yours?  Let us know and we will take another look.  It seems to be working correctly on my end.

  • Profile Image
    RoadshowExpert
    Answered on August 22, 2017 at 02:43 PM
    Hey David
    Thanks for the super speedy response. Ok, because it was ok at your end, I
    had an idea that it might be a browser issue. I usually use Firefox, but
    because it became really buggy with Windows 10 lately I have started using
    Edge. This is the issue. I get the full wysiwyg with Firefox, so issue
    solved at least in that sense - but be aware of the issue with Edge.
    BUT! While I got your attention . . . . I have to confess, I never have
    understood what the box is for in the wysiwyg email editor - what am I
    supposed to do with it (it seems to arrive in people's email at the
    bottom)?
    [image: Inline images 2]
    And what does all the code mean here:
    [image: Inline images 1]
    and what do I do with this?
    Sorry, but just a newbie with Jotform and looking to do much more with you
    if I can get around the learning hump.
    Best regards
    Pete
    ...
  • Profile Image
    david
    Answered on August 22, 2017 at 03:00 PM

    Try using Google Chrome.  It tends to work best for me.

    Screenshots cannot be sent via email, they do not post to our forum.  If you wouldn't mind posting them directly to this thread, we will have a look:

    http://www.jotform.com/answers/414264-How-to-include-screenshot-image-in-the-support-forum

    Here is a direct link to this thread:

    https://www.jotform.com/answers/1229711