New Layout: Embedded form collapsing when conditional field is clicked

  • Profile Image
    Wuppee
    Asked on September 18, 2017 at 04:10 AM

    How do I stop this happening

    http://take.ms/P2lbU

     

    http://theworldofpole.com/ramp/mortgage-savings-calculator/

  • Profile Image
    Sabbir
    Answered on September 18, 2017 at 05:51 AM

    Please could you be more specific about the problem you are having?

  • Profile Image
    Wuppee
    Answered on September 18, 2017 at 05:57 AM

    Watch the video 

    at 9 secs you can see it collapses the screen

  • Profile Image
    Wuppee
    Answered on September 18, 2017 at 06:43 AM
    Have a look at the video
    ...
  • Profile Image
    John_Benson
    Answered on September 18, 2017 at 09:44 AM

    I have watched the video and I was able to see the issue. Please check the screenshot below if that is the issue you're referring to:

    I checked the form direct link and it is displaying properly. Here's a screenshot:

    Please re-embed the form to your website using the iFrame Method. Here's a guide: https://www.jotform.com/help/148-Getting-the-Form-iFrame-Code

    Try it and let us know how it goes. Thank you.

  • Profile Image
    Wuppee
    Answered on September 18, 2017 at 04:46 PM

    I tried using iframe and the same thing has happened. 

    The second line of text disappears. See this http://take.ms/sJYh9

     

  • Profile Image
    Wuppee
    Answered on September 18, 2017 at 04:55 PM

    I worked out the problem. It is because i have a condition that if x is checked show y question. 

    That is causing the form to collapse. 

    Any chance of a fix?

     

  • Profile Image
    Mike
    Answered on September 18, 2017 at 05:36 PM

    We were able to reproduce the issue. A bug report ticket has been escalated to our developers.

    This thread will be updated once we have any news.

  • Profile Image
    Rose
    Answered on September 25, 2017 at 08:15 AM

    We are sorry for this inconvenience. 

    The problem should be fixed now. Could you please check and let us know if the issue still persists on your side?

    Thank you in advance for your understanding.