I need multiple recipients but the test only goes to the first person.

  • Profile Image
    vmatheny
    Asked on August 30, 2012 at 06:14 PM

    I need multiple recipients but the test only goes to the first person. I assume that this shows that the actual form would only go to one person. The multiple has worked in the past until recently at which point, I re-entered the information with commas as required, but the test is only reaching me. Do I need to actually fill out the form for it to go to all recipients?



    This is a re-post of a comment on Send Notifications to Multiple Recipients

  • Profile Image
    fxr
    Answered on August 30, 2012 at 06:38 PM

    What form is it that you are having this problem with?

  • Profile Image
    vmatheny
    Answered on August 30, 2012 at 06:53 PM

    The Adoption/Foster Application.  

    The problem seems to be the yahoo email recipient.

    I tried setting up a seperate (2nd) notification to the yahoo email recipient in hopes that one will go through to her as I found that as a suggestion in the forum. I also added a 3rd email on the 1st notification after the yahoo email account and the first and 3rd recipient seem to work fine.  But in testing I was wondering if the test email should only show the first recipient. After adding the 3rd email I see that the confirmation box does only list the first recipient.  I have sent a true test (from the website) to see if the first notification will send to 1 and 3 and the second notification will send to the yahoo email account.  I have not heard from her if it worked or not.

     

    thanks

  • Profile Image
    fxr
    Answered on August 30, 2012 at 07:00 PM

    I have a feeling its probably yahoo blocking or dumping the emails into a spam folder. 

    I have checked our email logs and do see the mails to that address as being sent:

     

    /var/log/mail.log:Aug 30 18:34:58 monk sm-mta[18867]: q7UMYufp018865: to=<eXXXXX@yahoo.com>, ctladdr=<noreply@jotform.com> (1005/1006), delay=00:00:02, xdelay=00:00:02, mailer=esmtp, pri=135828, relay=mta6.am0.yahoodns.net. [66.196.118.35], dsn=2.0.0, stat=Sent (ok dirdel)
    Perhaps you could try changing the sender email of your notifications to noreply@jotform.com to see if you have any better success? 
  • Profile Image
    rotero
    Answered on May 24, 2017 at 02:16 AM

    i also experiencing this.. we use company domain email add
  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on May 24, 2017 at 04:34 AM

    Hello rotero,

    This is a very old thread. I have moved your question to a new thread so that we can address it separately. You will be answered in the following thread:  https://www.jotform.com/answers/1153113

    Thank you!