Condition button dont appear (images checkboses widget)

  • Profile Image
    enesco
    Asked on September 19, 2017 at 05:21 AM

    Hello,

    There is a question where the "condition button" is not showing.

    If i open SETTINGS> CONDITION pannel, this question is on grey.

    Its happen for one question made using the images checkbox plugin.

    https://eu.jotform.com/build/70231899802359

    On page 33, the condition is not avalaible (images checkboxes widget)

    On page 31, its working (images checkboxes widget)


    Can you help me?


    Seb

  • Profile Image
    liyam
    Answered on September 19, 2017 at 07:08 AM

    Hello Seb,

    If what you mean is that in the list of your conditions, the condition is greyed out like this:

    This means that the condition is disabled. Pressing the settings button (gear icon), you will have the capacity to enable the said condition.

    If what you mean is that there is no condition button on the field such as this:

    This simply means that you do not have the field set with a condition.

    But if I am misunderstanding your inquiry, please let us know.

  • Profile Image
    enesco
    Answered on September 19, 2017 at 09:20 AM

    Thanks, i got it. The button was not here just because ive not set any condition in the setting.

  • Profile Image
    liyam
    Answered on September 19, 2017 at 10:28 AM

    Thanks for keeping us posted, enesco. We're glad that it had been sorted out.

    Feel free to get back to us if you have other questions or concerns :)