What is JotForm?
JotForm is a free online form builder which helps you create online forms without writing a single line of code. No sign-up required.

At JotForm, we want to make sure that you’re getting the online form builder help that you need. Our friendly customer support team is available 24/7.

We believe that if one user has a question, there could be more users who may have the same question. This is why many of our support forum threads are public and available to be searched and viewed. If you’d like help immediately, feel free to search for a similar question, or submit your question or concern.


  • Profile Image

    ! Cloned Form, Now Conditional Emails Gone?

    Asked by jodyshockley10 on September 05, 2012 at 09:01 PM

    Today, I cloned a form that I created in March.  This was supposed to allow the existing form to stay intact while I made enhancements to the new form so that when it was ready I could then deploy the new one in the old one's place.

    Originally, when I cloned the form, my autoresponder emails and the related conditions were copied over.  This was earlier today (September 5, 2012).  Just now, however, after logging back in, the enhancements are saved to my form but the autoresponder emails and conditions are erased - not just the new ones that I created today, but all of them!

    I can't explain how frustrating this is.

    Anyways, it would be nice if the "save" feature took care of this (like it does/did for the form data), or the initial information that is copied over was more accurate.

    Any chance someone from Jotform could get my work back from earlier today?  Or, at the very least, load the conditions and autoresponder emails from the original form (it's another Jotform form) to my new one?

    Old form

    New form

    Thanks for help. *crosses fingers*

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by liyam on September 05, 2012 at 10:11 PM

    Hello jodyshocley10.  Can you please try cloning again your form?  There might have been just a glitch somewhere as I could not replicate your problem.

    Please let us know if the problem persists.

    Thanks