My changes don't show on my form even though the preview shows them

  • Profile Image
    arzoo623
    Asked on September 06, 2012 at 10:07 AM
  • Profile Image
    AthensCanineRescue
    Answered on September 06, 2012 at 10:41 AM

    I am having the same problem. It can be something as minor as changing the font to bold.

  • Profile Image
    pinoytech
    Answered on September 06, 2012 at 11:44 AM

    @arzoo623,

    Sorry for any inconvenience that may have caused. Do you mind if we ask you to provide us more details for further assistance?

    @AthensCanineRescue,

    I have responded already your request on this thread: http://www.jotform.com/answers/127256-Updating-of-forms-not-working#1

    Thank you!

  • Profile Image
    omegastudio
    Answered on September 06, 2012 at 12:23 PM

    I have the same issue and would love to see the response. Everytime I click on the link above, it takes me to a login screen, I login but it always reverts back to the login screen, so I cannot see the answer. And yes, I've cleared the cache and tried on Safari, Chrome and Firefox with the same results.

  • Profile Image
    jeanettebmz
    Answered on September 06, 2012 at 12:45 PM

    The development team has migrated our databases to a more powerful server cloud and this caused a  data replication problem between our servers. This is causing a lag in some accounts which should be fixed soon.

    @arzoo623

    In your case   , your form http://www.jotform.us/form/22493033018143 is in our domain  www.jotform.us    , so please login into your account using that domain and apply the changes there

    @omegastudio , @AthensCanineRescue follow the same instructions according to the domain where the form is 

    Should you need further assistance, let us know

  • Profile Image
    arzoo623
    Answered on September 06, 2012 at 01:42 PM

    I tried logging into the other domain and I see the changes in the preview there but still nothing on the my webpage itself.  I have even triied it with another machine (connected to the same network).  I will give it another try when I get home through my home internet provider..

  • Profile Image
    jeanettebmz
    Answered on September 06, 2012 at 01:49 PM

    @arzoo623

    Make sure the embedded code into your page is also reflecting the same domain where you performed the changes.

  • Profile Image
    arzoo623
    Answered on September 06, 2012 at 02:03 PM

    Thanks!  That did it, I changed the .us to .com and it is all there now!  You guys are great!

  • Profile Image
    jeanettebmz
    Answered on September 06, 2012 at 02:06 PM

    Thank you very much for your kind words,

    Keep enjoying Jotform!