sbu-image.ch

  • Profile Image
    kayna
    Asked on September 08, 2012 at 05:12 AM

    bonjour

    Je n'arrive pas a mettre votre formulaire à la place voulue sur le site.

    Il faut raffraichir la page chaque fois pour que le formulaire se mette en bonne place.

     

    J'ai deux autres formulaires sur deux autres sites et chez eux ça fonctionne très bien.

     

    Pouvez-vous m'expliquer.

     

    Mon nom d'identifiant chez vous est : kayna

     

    Merci

    Alain Pauli

  • Profile Image
    ItalyTech
    Answered on September 08, 2012 at 05:18 AM

    Salut Alain et merci de nous contacter. Pouvez-vous partager avec nous votre URL de site Web s'il vous plaît? (où le formulaire est intégré). J'ai vérifié l'url: www.sbu.image.ch /contact, mais il s'agit d'une page de destination. Merci. Alessandro

  • Profile Image
    kayna
    Answered on September 08, 2012 at 05:38 AM
    www.sbu-image.ch/contact/contact.html
    Dolbr/>Alain
    Le 8 sept. 2012 11:18, JotForm Support Forum a rit :
  • Profile Image
    idarktech
    Answered on September 08, 2012 at 06:46 AM

    @Kayna

    I can see your form fine here. This is how it looks on my end. http://pasteboard.s3.amazonaws.com/images/1347101036500819.png

    Is this correct? Just in case this isn't what you mean for, try re-embedding your form using iframe code. This might help.

    Do let us know if you have any further questions. Thank you!

  • Profile Image
    kayna
    Answered on September 08, 2012 at 09:09 AM
    Non. ce n'est pas correct. le formulaire doit s'aligner au texte gauche au dessus
    Et non, je n'ai pas de "frame" sur ce Site
    Alain
    Le 8 sept. 2012 12:46, JotForm Support Forum a rit :
  • Profile Image
    jonathan
    Answered on September 08, 2012 at 11:07 AM

    @Alain

    I checked the source view of your web page, and I fould conflict in the form embedded code.

    There were to embedded script on the page that are conflicting, the script and the iframe.

    (Please sse screen)

     

    I suggest you remove the script code block as this might be causing the conflict in how the form displayed. As my colleague already suggested, try using the correct iframe code instead when embedding the form.

    Please use this guide: How-to-get-your-Form-s-Iframe-Code to get the iframe code.

    Please inform us if you need further assistance on this.

    Thanks.