Form online not updating

  • Profile Image
    Printnova
    Asked on October 31, 2017 at 06:40 PM

    I have been updating two of my forms and when I hit 'publish' and view the form online, the form has not updated.


    Please help!

  • Profile Image
    John_Benson
    Answered on October 31, 2017 at 10:55 PM

    I have cleared your form cache from our server. Please try it again and if the issue persists, provide the form URL or the website where the form is embedded so we can investigate it further.

    Related guide: https://www.jotform.com/help/229-How-to-Clear-Your-Form-Cache


  • Profile Image
    AdelaideTrailer
    Answered on October 31, 2017 at 11:05 PM
  • Profile Image
    Printnova
    Answered on October 31, 2017 at 11:47 PM

    Thanks, However it is still not updating.

    https://form.jotform.co/62587627166871

  • Profile Image
    Rose
    Answered on November 01, 2017 at 02:11 AM

    We are sorry for this inconvenience. 

    The problem should be fixed now. Could you please check and let us know if the problem still persists on your side?

    Thank you in advance for your understanding and cooperation. 

  • Profile Image
    Printnova
    Answered on November 01, 2017 at 07:02 PM

    Hi Rose,

    Sorry it has not updated.

    https://www.jotform.com/build/62587627166871 This is my build page

    https://form.jotform.co/62587627166871 This is the front end - Do I need to empty my Cashe? Will the users who use this still see the old one if they don't empty their cashe?

    Ashleigh

  • Profile Image
    John_Benson
    Answered on November 01, 2017 at 08:23 PM

    Hi Ashleigh,

    I cloned the form to test it on my end and I was not able to replicate the issue. Here's the screen capture test:

    1509581571test_formnot.gif

    I will clear your form cache from our server. Here's a guide that you can follow if you want to clear your form cache: https://www.jotform.com/help/229-How-to-Clear-Your-Form-Cache

    Please try using a different internet browser. If the issue still persists, please try using a different internet connection just to test it.

    Also, if you can provide a screenshot or video of the issue, it will help a lot. To post a screenshot, please follow this guide: https://www.jotform.com/help/438-How-to-Post-Screenshots-to-Our-Support-Forum

    We'll wait for your response. Thank you.