Why aren't some of the survey questions showing up on the printable PDF?

  • Profile Image
    laurenberryhill
    Asked on November 10, 2017 at 04:05 PM

    I have set up several conditions on my form (ie. If you answer 4 for how many people are in your family, it skips the questions that ask you about the 5th-8th people in your family). The form is allowing people to answer all the correct questions, and I can edit all of the answers they have given, however it doesn't show all of the questions and answers on the PDF form. For a family that states they have 7 or 8 family members, it only shows their answers up to 6 family members. 

  • Profile Image
    aubreybourke
    Answered on November 10, 2017 at 04:46 PM

    I tested your form:

    https://www.jotform.com/72707634081153

    And found all eight entries were correctly added to the PDF attachment in the email.

    1510350342PDF.gif

    Please try again.

  • Profile Image
    laurenberryhill
    Answered on November 13, 2017 at 12:43 PM
    Mine is still not working.
    The family has entered 7 family members but it only shows 6 people's
    information-along with a family wish.

    ...
  • Profile Image
    laurenberryhill
    Answered on November 13, 2017 at 12:43 PM
    It seems that it's just for the form "Operation Reindeer (Johanna Reveno
    OR521-OR592)"

    ...
  • Profile Image
    BJoanna
    Answered on November 13, 2017 at 01:55 PM

    I inspected the Properties on the submission page of your form "Operation Reindeer (Johanna Reveno OR521-OR592)" and I noticed that some fields are un-checked. This means that hey will not be shown on the submission page and inside of the reports that are created.

    1510599162submissions.png

    Please open the Properties check all fields and then close the properties to save the changes you made. 

    I also noticed that you customized your PDF report. If the suggestion above does not resolve your issue, you will also have to reset your PDF Design. 

  • Profile Image
    laurenberryhill
    Answered on November 13, 2017 at 02:43 PM
    That fixed the problem! Thank you!

    ...