Issues with iFrames appearing

  • Profile Image
    EmmaEvinox
    Asked on November 16, 2017 at 07:18 AM

    Hi

    We have just hit a very weird issue on our site with the form not appearing on a page but working correctly on others.

    http://www.evinoxenergy.co.uk/About-us-Evinox-Energy/Heat-Network-Design-Guide

    The very strange thing is when we add content above the iFrame it then works.

    This is an issue with Chrome and its security stopping the content to appear.

    Have you got any better solutions to this issue as we feel iFrames are going to cause more and more issues. We by the way dropped in the JavaScript code you supplied on both pages.

    Thanks

  • Profile Image
    burak
    Answered on November 16, 2017 at 09:12 AM

    Hello,

    I've just visited the link you sent in Chrome and the form seems all right.


    1510841486Screen Shot 2017-11-16 at 16.5

    Maybe it's related somehow to your browser's configuration?

    Please let us know if you're still experiencing this issue.

  • Profile Image
    EmmaEvinox
    Answered on November 16, 2017 at 10:37 AM

    It is only appearing now because we added text above the form which seems to have given more faith in the page now being save.

    I have created this page which is an exact copy with just the content above the form removed

    http://www.evinoxenergy.co.uk/About-us-Evinox-Energy/Heat-Network-Design-Guide/Heat-Network-Design-Guide-test

    and you will see its now gone and giving us JavaScript errors relating to your code

    Does that help

  • Profile Image
    david
    Answered on November 16, 2017 at 12:00 PM

    It looks like some of the errors are being caused by conflicts with your page.  Use your forms iFrame code instead of the script embed code and it should resolve the issue:

    https://www.jotform.com/help/148-Getting-the-Form-iFrame-Code

    1510851626Capture.PNG