Button Radios Widget disappear when using mobile browser

  • Profile Image
    livro.ca
    Asked on November 23, 2017 at 04:09 PM

    When I view my form within my ios app (in webview), everything is fantastic apart from the Button Radios widget elements dissappearing visually when I scroll down and then back up (occasionally). If I click on where the widget is supposed to be (and there's currently a blank) then it reappears. Kindly let me know if this is behavior due to webview or something that is known to happen as well in mobile browsers. See below;

    1511471384image2.png

    then it dissappears when I scroll down and up again;

    1511471414image1.png

  • Profile Image
    livro.ca
    Answered on November 23, 2017 at 04:16 PM

    seems like playing with the Orderable List element actually affects the problem someway, weird, see below:

    1511471749new1.png

    1511471794new2.png


  • Profile Image
    jonathan
    Answered on November 23, 2017 at 04:22 PM

    Please share to us the URL of your website so that we can also test the actual form used on the website.

    I test it using the form URL only, but I could not reproduce the issue at this time.

    15114721391305881.gif


    It is possible it was due to conflict in the embedded form. I suggest you try also re-embedding the form on your website using the form Iframe publish code.

    Test the form again on the website after you have re-embed.

    Let us know if issue remains even after doing this already.

  • Profile Image
    livro.ca
    Answered on November 23, 2017 at 04:35 PM

    I appreciate the reply;

    I don't use iframe or any embedding methods; I use direct link.

    Direct link is loaded in an IOS app using a webview plugin/browser.

    I tried embedding the form on an html, and loading that html in my app's webview; and it doesn't reproduce the issue. However, it doesn't look as nice as direct link, see below (much smaller, not responsive)

    1511472923new3.png

  • Profile Image
    jonathan
    Answered on November 23, 2017 at 04:43 PM

    I understand. But currently I could not find the means to reproduce the issue you reported about the disappearing Radio button widget when using mobile browser because I do not have access to your website or web app(if that is the case).

    So I will not be able to do any troubleshooting to figure out what could be the issue with the form when on your web app view.

    Let us know if you need further assistance.