Blank Page on Submission

  • Profile Image
    JessiePortlock
    Asked on December 04, 2017 at 07:36 PM

    Hello, 

    I had a complaint of a user going to a blank page when they submitted a form.    When I tested the form (using authorize.net Sandbox mode for the credit card) the form did the same thing.   I updated the form to go to a separate page on the site and it is still doing the same thing.   Any ideas?  

  • Profile Image
    liyam
    Answered on December 05, 2017 at 02:54 AM

    Hello,

    I checked your form on stand alone and it works fine. However, while checking it out on your web page, I see that it is not working properly.  Can you try clearing your wordpress CMS cache and see if it fixes the problem?  You can check out this page I found online on how to clear caches on Wordpress: http://www.wpbeginner.com/beginners-guide/how-to-clear-your-cache-in-wordpress/

    If the problem persists after clearing the cache, please let us know.

  • Profile Image
    losagaves
    Answered on December 05, 2017 at 12:59 PM

    I think that may have worked, but I did get an error while testing it this morning.  The error said PCI: Error during transaction: The Merchant login IF or password is invalid or the account is in Active.   Does my client need to adjust his Authorize.net account?  


    Thanks! 

  • Profile Image
    John_Benson
    Answered on December 05, 2017 at 02:04 PM

    Hi losagaves,

    To avoid confusion and to better assist you, we will be addressing your issue on this thread: https://www.jotform.com/answers/1314993

    Thank you.